750₺ ve üzeri siparişlerde Ücretsiz Kargo
750₺ ve üzeri siparişlerde Ücretsiz Kargo
750₺ ve üzeri siparişlerde Ücretsiz Kargo
DAMAK TADINIZA UYGUN FISTIKLI MUSKA

DAMAK TADINIZA UYGUN FISTIKLI MUSKA

Çocuklar için paketli atıştırmalıkların ne kadar büyük bir tehlike olduğu günümüzde açıkça bilinmektedir. Bu nedenle anne babaları olarak ebeveynler fıstıklı muska, cevizli sucuk, kuruyemiş çeşitleri arasından sağlıklı atıştırmalıkları tercih etmektedir. Damak tadına uygun tamamen doğal ve el üretimi muska fıstıklı ve cevizli olarak üretilmektedir. 

Toplumumuzda büyük bir talep gören yöresel ürünler maalesef kimi zaman merdiven altı üretilmektedir. Siz de kendiniz ve sevdikleriniz için en doğal muska pestil çeşitleri için güvenilir markaları tercih etmelisiniz. Sonbahar ve kış aylarında gereken enerji ihtiyacını karşılayacak olan atıştırmalıkların listesine mutlaka yöresel ürünler eklemelisiniz.

Saraymar Kalitesi Artık Kapınızda 

Harika el yapımı yöresel ürünler için artık Saraymar sizlere internet aracılığıyla da hizmet sağlamaktadır. Temizlik ve hijyen koşulları dikkate alınarak üretilen muska fıstıklı ve ceviz sucuk gibi ürünlerimiz aynı zamanda mevsiminde toplanan doğal meyvelerden elde edilmektedir. Yapım aşaması oldukça zahmetli olan muska pestil ya da cevizli sucuk çeşitleri uygun fiyatlar ile sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Hediyelik olarak da sıklıkla tercih edilen Saraymar ürünleri şık ve özel tasarım ambalajları ile tüm sevdiklerinize ulaştırılmaktadır. Sağlıklı ve besleyici atıştırmalıkları arasında bulunan ürünlerimizi mutlaka incelemelisiniz.

Yöresel Ürünler Nasıl Tüketilir? 

Özellikle genç kesimin çok sık kullanmadığı yöresel ürünler farklı şekillerde tüketilmektedir. Atıştırmalık sınıfında bulunan fıstıklı muska, cevizli sucuk, kuru incir, kuru üzüm, leblebi çeşitleri gibi ürünler ara öğün olarak tüketilebilir. Aynı zamanda çay saatlerinde sevimli servis tabakları ile ikramlık olarak hazırlanarak misafirlerinize sunum yapabilir ve kahve saatlerinde de muska pestil ile damaklarınızı tatlandırabilirsiniz. 

Doğal meyve sularıyla elde edilen fıstıklı muska çeşitleri kan şekerini dengeleyici tatlılar arasında bulunmaktadır. Aynı şekilde kuru üzüm, kuru incir, kuru dut ve hurma çeşitleri de çay, kahve saatlerinizin en sağlıklı atıştırmalıkları olacaktır. İlk kez deneyecekler için damak tadına farklı gelebilir ancak düzenli tüketiminde hem sağlığınızın günden güne daha iyiye gittiğini görecek hem de damak tadınıza hitap ettiğini anlayacaksınız. Çocuklarınızın sağlıklı atıştırmalıkları alışması için düzenli olarak tüketimini sağlamanız gerekmektedir. Şekerli içecekler ile tüketilmesini kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Vazgeçemediğiniz yöresel lezzetler için Saraymar Şekerleme’yi keşfedin.