750₺ ve üzeri siparişlerde Ücretsiz Kargo
750₺ ve üzeri siparişlerde Ücretsiz Kargo
750₺ ve üzeri siparişlerde Ücretsiz Kargo
FISTIK EZMESİ SAKLAMA  HATALARI: NELERE DİKKAT ETMELİ?

FISTIK EZMESİ SAKLAMA HATALARI: NELERE DİKKAT ETMELİ?

Birçok aşamadan geçerek hazırlanan fıstık ezmesi, hemen hemen herkesin yemekten keyif aldığı gıdaların başında gelir. Böyle sağlıklı besinlerin katkı maddesi içermeyen tamamen doğal olanları tercih edilmelidir. 

Tamamen doğal olarak üretilen Saraymar Şekerleme’nin favori ürünlerinden biri olan Antep fıstık ezmesi saklama koşullarına dikkat edilerek tüketilmelidir. Açılmamış fıstık ezmesi ambalajlarının raf ömrü oldukça uzun olsa da açılmış ürünlerin buzdolabında saklanmak şartıyla ömrü ancak 3-4 ay kadardır. 

Fıstık ezmesi tüketenlerin yaptığı en büyük yanlış açılmış ambalajları oda ısısında muhafaza etmektir. Çünkü oda ısısında bekleyen Antep fıstık ezmesi rengi zamanla rengi koyulaşacak ve içerisinde bulunan doğal yağlar acımsı bir tada dönüşecektir. 

Buzdolabında soğuğun etkisiyle daha katı bir kıvam alan fıstık ezmesi, sürülebilir özelliğini yitirdiğinden dışarıda tutulması tercih edilse de bu yanlıştır. Doğru olan fıstık kreması için buzdolabında muhafaza edip tüketmeden yaklaşık yarım saat önce oda ısısında bekleyip yumuşamasını sağlamaktır. Böylece fıstık ezmesi besin değeri kaybolmadan uzun süre tüketilebilir. 

Fıstık Ezmesi Faydaları Nelerdir?

İçerdiği doğal yağlar sayesinde oldukça yüksek bir besin değerine sahip olan fıstık ezmesi faydaları saymakla bitmez. Peki güvenilir markalardan tercih edilen ve uygun koşullarda saklanmış bir fıstık ezmesi faydaları nelerdir? Şu şekilde sıralayabiliriz:

⁃ Protein deposudur.

⁃ Kalp dostudur.

⁃ Potasyum açısından zengindir.

⁃ Sağlıklı yağlar içerir.

⁃ Enerji deposudur.

⁃ Yüksek lif içerir.

⁃ Kilo vermeye yardımcı olur. 

En Kaliteli Antep Fıstık Ezmesi Saraymar Şekerleme’den Alınır

Saraymar Şekerleme olarak birbirinden kaliteli Antep fıstık ezmesi ve fındık ezmesi çeşitlerini Web sitemiz üzerinden siz değerli müşterimizle buluşturuyoruz. En kaliteli malzemelerle ve usta ellerle hazırlanan fındık ezmesi ve fıstık ezmesi çeşitlerimizin müdavimi olacaksınız. 

Web sitesi üzerinden beğendiğiniz ürünleri kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Ürünü sepetinize ekleyip kolay ödeme adımlarını takip ederek siparişinizi hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz. 

Üstelik web sitesi üzerinden yapacağınız üyelik ile dönemsel indirim ve kampanyalardan haberdar olup kaliteli ürünleri çok daha uygun fiyatlarla alabilirsiniz.