750₺ ve üzeri siparişlerde Ücretsiz Kargo
750₺ ve üzeri siparişlerde Ücretsiz Kargo
750₺ ve üzeri siparişlerde Ücretsiz Kargo
TADI DAMAKLARDA ANTEP FISTIKLI BAKLAVA LOKUM ÇEŞİTLERİ

TADI DAMAKLARDA ANTEP FISTIKLI BAKLAVA LOKUM ÇEŞİTLERİ

Lokum şeker, un ve su birleşiminden ortaya çıkan bir şekerleme türüdür. Bu tarif ilk olarak Osmanlı İmparatorluğu'nda tanıtılmıştır. Türk Lokumu, Türk menşeli bir şekerleme ürünüdür ve dünyanın en ünlü tatlılarından biridir. Türk kahvesine eşlik eden lezzetler arasında lokum bulunmaktadır. Lokumun tarihi çok eskilere dayanmaktadır. Geçmişten günümüze ise yeni aromalar eklenerek çeşitleri çoğaltılmıştır. Lokum çeşitleri her yaştan kişi tarafından sevilerek tüketilmektedir. Özellikle baklava lokum sevilen lezzetlerden biridir. Antep fıstıklı baklava lokum; bayramlarda, davetlerde ve kutlamalarda sıklıkla tercih edilmektedir. Antep fıstıklı baklava lokum içerisinde çikolata ve Antep fıstığı bulunur. Sunduğu farklı lezzet ile birlikte her damak zevkine hitap eder. 

Antep Fıstıklı Baklava Lokum

Fıstıklı baklava lokum en sevilen lezzetlerden biridir. Zengin bir doku ile birleştiğinde yumuşak, lezzetli bir tada sahip olur. Bu lokum baklava, küçük küpler halinde şekillendirilir ve daha sonra hediyelik lokum kutusu olarak tercihinize sunulur. İster bayramlarda ister özel günlerde leziz lokum baklava hediye ederek, sevdiklerinizin kalbini fethedebilirsiniz.

Lokum Çeşitleri

Lokum, Osmanlı’dan günümüze kadar Türk kültürünün önemli bir parçası olmaktadır. Genellikle Türk kahvesinin yanında ikram edilerek sunulan lokum, davetlerde ve kutlamalarda da sıklıkla tercih edilmektedir. Lokum çeşitleri oldukça fazladır. Lokum çeşitleri en geniş ve zengin aromalara sahiptir. Hediyelik olarak lokum kutusu oluşturabilirsiniz. Lokum kutusu içerisine dilediğiniz aromada lokumlar tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda antep fıstıklı baklava lokum son dönemlerin en fazla tercih edilen lokum çeşitleri arasındadır.

Fıstıklı Baklava Lokum

Fıstıklı baklava lokum lezzetinin yanı sıra şık bir sunum hazırlamak isteyenler içinde oldukça etkilidir. Kahvenizin yanında tercih edebileceğiniz lokum baklava ise tadı damağınızda kalacak lezzetler arasındadır. Hem göze hem de mideye hitap eden antep fıstıklı baklava lokum en çok tercih edilen lokum çeşitleri arasındadır. Lokum, bu kültürün en özel nadide ve tüm dünyada isim yapmış olan geleneksel tatlarından biridir. Antep fıstığı bu tatlıların değişilmez parçalarının başında gelir. Lokum ve Antep fıstığı birleşiminden ortaya çıkan muazzam bir lezzet çıkmaktadır. Siz de damak tadınıza uygun tatları Saraymar Şekerleme ile keşfedebilirsiniz.